2014-09-18 03:39:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - rengeteg új lehetősége adódhat mostanában

Napi horoszkóp szeptember 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha most a szőnyeg alá söpri problémáit, az később jelentősen ronthatja az esélyeit. Munkában avagy sportban kitartó, és könyörtelen egyben. A mai nap alkalmas egy új testmozgásfajta kipróbálására. Élvezni fogja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha ön becsvágyó fajta, akkor rengeteg új lehetősége adódhat mostanában, amelyek segítenek önnek karrierje építésében. Ámde semmi sem megy lemondások nélkül. Szerencse, hogy ön kitartó, és hajlandó az áldozathozatalra is a sikerért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az utazás házában járó Jupiter aligha engedi, hogy ma otthon maradjon. Ráadásul még valami szerelem, vagy annak az ígérete, lehetősége is teszi, hogy ma végképp feladja otthonülő kedvét. Az üzleti életben is érhet el sikereket ma.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Szaturnusz a szerelem házában jár: végre olyan partnerre akadhat, aki előtt nem kell megjátszania magát. Mégsem könnyű nap ez a mai, de az esetleges konfliktusok érlelő hatására kapcsolatuk mélyebbé, szenvedélyesebbé válhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A világi sikerek tekintetében ez most egy új kezdet időszaka. Csillagzata felkelőben van. Egyelőre azonban szerénynek kell maradnia, és nem árt megbizonyosodni arról sem, hogy élete alapjai: otthona, magánélete rendben van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Igazán boldog születésnapra számíthat, aki a mai napon ünnepel! Mintha csak ön körül forogna a világ; rengeteg régi és új ismerőse keresi fel, elhalmozzák jókívánságokkal. Az estéje ráadásul igencsak meghittre sikeredhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A kommunikáció házában járó Mars nagy erőfeszítésekre teszi képessé tanulmányi téren. Kitűnő tranzit ez egy új iskola elkezdésére. Ha már nem akarja az iskolapadot koptatni, akkor részt vehet távoktatáson, vagy netes nyelvtanfolyamon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Szaturnusz támogatásával most minden eddiginél eredményesebb fogyókúrába kezdhet, ha akar. Ezt részben a főnökének is köszönheti, aki halálra idegesíti, és a hajszoltságig dolgoztatja. Azért ne legyen hálás neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legyen óvatos, sose bízzon jobban a szerencséjében, mint a saját kitartásában és erőfeszítéseinek hasznában. Rengeteg kisebb utazásra is számíthat, amik szerelemmel, vagy üzlettel kapcsolatosak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy most kezdődő kapcsolat kevés romantikával, de annál több „haszonnal” kecsegteti. Ha ön már sokat csalódott, és menekül az illuzórikus dolgok elől, akkor hosszú távú boldogságra, ellenkező esetben rövid unatkozásra számíthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sajnos, az ellenségei ma sem hagyják nyugodni, és képesek némi ürmöt csöpögtetni felhőtlennek induló örömébe. Szerencsére egy régi jó barátjára mindig számíthat, ha nagyon veszélyessé válna a helyzet. És hogy örömre lesz oka, azt a kedvese garantálja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az anyagiak házában tanyázó Uránusz a pénzügyek fontosságára hívják fel a figyelmet. Alighanem kicsit szorítani kell a nadrágszíjon, ám az ellentmondásos fényszögek a veszteségek mellett a lassú javulás lehetőségét is kilátásba helyezik.

Napi horoszkóp

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: